TAŞIMALI EĞİTİM SORUNUNU KİM YÂDA KİMLER ÇÖZDÜ

Hendek Muhtarlar Derneğinin haberine Alemdaroğlu’ndan cevap.

TAŞIMALI EĞİTİM SORUNUNU KİM YÂDA KİMLER ÇÖZDÜ


Ak Parti Hendek İlçe Başkan Yardımcısı Remzi Alemdaroğlu “Siyaset bu kadar ucuz olmamalı” diyerek yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Alemdaroğlu, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği tarafından servis edilen “Hendekli Muhtarların Birlik ve Beraberliği Servis Sorununu Çözdü” haberinin gerçeği yansıtmadığını kendisine ait sosyal medya hesabında dile getirdi.

Siyaset bu kadar ucuz olmamalı

Kendisine ait sosyal medya hesabından Sakarya Yerel Basınının yayınladığı bir Haber görseli ile “Siyaset bu kadar ucuz olmamalı” diyen Alemdaroğlu, “1 Aydır üzerinde çalışılan Milli Eğitim taşımalı Eğitim sorunu İlçe Başkanımızın İl Başkanımıza, Valimize, Milletvekillerimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Kaymakamımız ile birlikte hazırladığı izahatlı dosyayı iletmesi ve takip etmesi sonucu tüm birimlerin koordineli çalışmasıyla Muhtarlarımızdan itiraz dilekçesi alınarak çözüme kavuşmuştur. Şimdi bu işi biz hallettik diye haber yapanlar acaba neyin peşindeler. Tüm İl yöneticilerimizin hep birlikte inisiyatif alarak çözüm oluşturduğu bir konuyu bu kadar basite indirgemek pişmiş aşa su katmaktır” diyerek yapılan haberlere tepkisini dile getirdi.

Sakarya basınında da yer alan haber görseli ve içeriğini de paylaşan Alemdaroğlu’na Hendek Muhtarlar Derneği’nden nasıl bir cevap geleceği merak konusu.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2016, 20:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
AHMET
AHMET - 8 yıl Önce

geçti borun pazari sür eşeği̇ niğdeye

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184