Td Tec Elektronix’ten Ziyaret

Gümüşova’da faaliyete geçecek olan TD TEC Elektronix Fabrikasının Yönetim Kurulu Başkanı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.

Td Tec Elektronix’ten Ziyaret



Gümüşova’da faaliyete geçecek olan Td Tec Elektronix Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Takeshi Tone, Firma danışmanı Zafer Çakmak ile birlikte,  Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyarette bulundu.

Gümüşova’da faaliyete geçecek olan fabrika bayan işçi istihdamı için Başkan Püsküllü ile görüştü. Elektronik parça üretimi yapacak olan firma, Hendek Belediyesi BEL-İŞ Meslek Edindirme Merkezi’nde Başkan Püsküllü ile görüşmesi sonrası, iş başvurusu olan hanımlarla toplantı yaparak  firmanın üretimi ile ilgili bilgilendirme yaptı. Fabrikanın üretim bölümünde çalışacak olan bayan istihdamını Hendek’ten yapacak olan firma bayanlarla tek tek görüştü.  

Hendek’te işsizlik yok

Başkan Püsküllü, Hendek’te işsizliğin olmadığını belirterek “ 2. OSB’ de faaliyette olan fabrikalarımızda şuan 13 bin işçi istihdam ediyor. İlçemizde işsizlik sorununu çözdük ve anonslarla işçi aranan bir ilçeyiz. İşveren ve işçi arasında köprü vazifesi yapan BEL-İŞ Merkezimizde çeşitli eğitim kursları vererek, insanların iş ve meslek sahibi olmalarına vesile oluyoruz. Burada iş kurmak isteyen firmalarımıza elimizden geldiğince de kolaylık sağlıyoruz. İstihdam konusunda ilçemizin tercih edilmesi bizleri mutlu etti “ diyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 


Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 09:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kamil Kara
Kamil Kara - 6 yıl Önce

bravo zafer başkana hem hendekspor hem istihtamda hizmet ediyor allah razı olsun

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184