TEM Otoyol’da Kaza 3 Ölü!

Geçtiğimiz gece TEM Otoyolu İstanbul istikameti Hendek-Düzce sınırında meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyere çarpan sürücü, o esnada dinlenme tesisinde bulunan 3 kişinin üzerine fırladı.

TEM Otoyol’da Kaza 3 Ölü!


Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan ve sürücüsünün ismi açıklanmayan otomobil, Hendek - Düzce sınırı yol kenarında bulunan bir dinlenme tesisinin girişindeki bariyere çarparak havaya fırladı.

Kaza sırasında dinlenme tesisinde bulunan 1’i çocuk 3 kişinin üzerine düşen otomobil daha sonra takla attı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri kazada 1’i çocuk 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada hayatını kaybeden 27 yaşındaki Murat Karabacak, 7 yaşındaki ismi öğrenilemeyen çocuk ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi 112 ekiplerince olay yerinden alınarak Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken kaza yapan aracın hız sabitleme sisteminin 130 km’de olduğu ve sürücüsünün uyuyakaldığı iddia edildi.

 Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2019, 22:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184