TEM’de Kaza 1 Ölü 2 Yaralı

TEM Otoyolu Hendek mevkiinde meydana gelen trafik kazasında otomobil bariyerleri parçalayarak takla attı. Hurda yığını haline gelen otomobilde bulunanlardan 1'i öldü 2'si ise yaralandı

TEM’de Kaza 1 Ölü 2 Yaralı

 



Kaza TEM Otoyolu Hendek ilçesi sınırlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Hacı G. idaresindeki 34 TZ 84.. plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.

Orta refüjlerde bulunan bariyerlere çarparak takla atan otomobil hurda yığınına dönerken, sürücü Hacı G. ile eşi Hacer G. ve annesi Gülsüm G. yaralandılar. Memleketlerinden döndüğü öğrenilen ailenin araçlarına aldığı fındık, kabak gibi ürünler yola saçıldı.

Yaralılar Hendek ve Düzce'den gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Burada müdahale edilen yaralılardan durumu ağır olan 81 yaşındaki Gülsüm Gedikoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza yapan araç çekici yardımı ile çekilerek kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2018, 22:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184