Temizlik Seferberliği Devam Ediyor

Temizlik ve hijyen çalışmalarını sürdüren Hendek Belediyesi, tüm cadde ve sokaklarda hummalı bir çalışma sürdürüyor.

Temizlik Seferberliği Devam Ediyor


Hendek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 20 kişilik ekiple, Köprübaşı Mahallesi D-100 Kenarında yağmur suyu kanallarının temizliğine ve yabani ot temizliğine başladı.

Hendek Köprübaşı Mahallesi D-100 yol kenarlarında bulunan yağmur suyu kanal içlerinin yaya ekipleri tarafından temizliği yapıldı. Ayrıca sonbahar ve rüzgâr nedeniyle yollarda ve kaldırımlarda oluşan yapraklarında temizliği yapılıyor.
Ekiplerimiz, çalışmalarını temposunu arttırarak sürdürecek

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, insani olarak en büyük farklılığımızın etrafa gösterdiğimiz temiz çevre duyarlılığı olduğunu belirterek, ekiplerimizle, ilçemizde daha rahat nefes alınabilecek, güzel ve temiz bir çevre oluşturmak için mücadele ediyoruz. Halkımızdan aldığımız memnuniyet ile çalışmalarımıza sıkı bir denetim altında devam edeceğiz.

Özellikle kentin nüfus yoğunluğu bakımından fazla olduğu noktalarda çalışmalar daha kapsamlı şekilde yapılıyor. Hendek’in tertemiz bir kent olabilmesi için ekiplerimiz, çalışmalarını temposunu arttırarak sürdürecek. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olarak bizlere yardımcı olmasını rica ediyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2018, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184