TOÇOĞLU’NDAN HENDEK’E MÜJDE

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre yeni yaşam alanları kazandırma hedefine dönük bir projede daha hazırlık çalışmaları tamamlandı. Başkan Toçoğlu, “Hendek’te E5, Muhammer Sencer ve Şehit Gaffar Okan Caddelerinin kesiştiği 20 bin metrekarelik alana yeni bir yaşam alanı kazandırıyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

TOÇOĞLU’NDAN HENDEK’E MÜJDE


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehre yeni yaşam alanları kazandırma hedefine dönük yeni bir çalışmanın müjdesini daha verdi. Hendek’te E5, Muhammer Sencer ve Şehit Gaffar Okan Caddelerinin kesiştiği 20 bin metrekarelik alana yeni bir sosyal tesis kazandıracaklarını açıklayan Başkan Toçoğlu, yeni yaşam alanının projesinin hazır olduğunu söyledi. Toçoğlu ayrıca projede ihale hazırlıklarının da sürdüğünü, kısa süre içerisinde yeni yatırım için ihaleye çıkacaklarını duyurdu.

 

16 İlçeye Yeni Yaşam Alanları

Başkan Toçoğlu, “Şehrimize yeni yaşam alanları kazandırma konusundaki azim ve kararlılığımız; her yeni gün bu alandaki yeni bir projeyi şehrimizin dikkatine sunmayı kaçınılmaz kılıyor. Taraklı’dan Akyazı’ya, Kocaali’den Sapanca’ya tüm ilçelerimize yeni yaşam alanları, meydanlar, sosyal donatıları yüksek mekânlar kazandırıyoruz. İnsana dokunan bu gibi yatırımların bizi birbirimize daha da yaklaştırdığına inanıyoruz. Kardeşlik ve huzur şehri Sakaryamıza yakışan nitelikte projeler geliştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

 

20 Bin Metrekarelik Tesis

Toçoğlu, “Hatırlanacağı üzere bu başlıktaki yatırımlarımızın bir yenisini Hendek’te hayata geçireceğimizi duyurmuştuk. E5, Muhammer Sencer ve Şehit Gaffar Okkan Caddelerinin kesiştiği 20 bin metrekarelik alanda yeni ve modern bir sosyal donatı alanı oluşturacağımızı müjdelemiştik. O günden bu yana proje çalışmalarımız devam etmekteydi. Ekibimiz proje üzerinde titiz bir çalışma gerçekleştirdiler. Ve bugün gelmiş olduğumuz noktada yeni çalışmanın projesi hazırlandı. Hendekli kardeşlerimizin büyük beğenisini kazanacak bir projeyi daha açıklıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Hendek’in Buluşma Noktası

Projenin yapım ihalesine de kısa süre içerisinde çıkacaklarını aktaran Başkan Zeki Toçoğlu, “Hendek’in buluşma noktası olacak bu projemizde de oldukça iddialıyız. Yeni yaşam alanı oldukça zengin sosyal donatı alanlarına sahip olacak. İçerisinde kafeterya/restoran, yeni ve modern çocuk oyun grupları, Kültür Merkezi, yürüyüş ve spor alanları, otopark, havuz, yeşil alanlar ve diğer gereklilikler yer alacak. Yeni projenin ilçemiz sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına kapsamlı çözümler sunacağını da eklemek istiyorum. Hendekli kardeşlerimiz de aileleri ve sevdikleri ile bu yeni yaşam alanında hoşça vakitler geçirebilecekler” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2016, 13:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yaşar ÖZÖRTBAŞ.
Yaşar ÖZÖRTBAŞ. - 8 yıl Önce

yapılan hizmetlerde öncelik,kültür alanında olmalıdır.böyle büyük bir i̇lçede bir tek sergi salonu olmaması, hepimizin ayıbıdır sanırım.saygılarımla

Zerrin Sadıç
Zerrin Sadıç - 8 yıl Önce

Engelli kardeşlerimiz ve çocuklarımız için sosyal gelişim merkezi de olsa keşke.

Osman çamur
Osman çamur - 8 yıl Önce

Başkanım sosya alanlar elbette elzem olan hizmetler ama geçen yıldan proğramda olduğunu söylediğiniz kızanlık mahallesini hendeğe bağlayan ana yolda oluşan çukurlardan dolayı araçların altı vurmakta milli servet heba edilmektedir yolu bu yıl proğramında olup yapmayı düşünüyormusunuz teşekkür ederim.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184