Tosun Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Geyve İlçesinde balık tuttuğu sırada bindikleri kayığın alabora olması sonucu Sakarya Nehrine düşerek hayatını kaybeden Halil Tosun, Hendek Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi.

Tosun Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı


Ne Olmuştu?

Geyve İlçesi Bozören Mahallesinden balık tutmak için Sakarya Nehrine giren 52 yaşındaki Halil Tosun ve 45 yaşındaki Murat Diler, bindikleri kayığın alabora olması sonucu Sakarya Nehrine düşmüş, çevredeki bir kum ocağında gece bekçisi tarafından sudan çıkartılan Halil Tosun olay yerinde hayatını kaybetmişti. Gece boyunca devam eden aramalarda bulunamayan 45 yaşındaki Murat Diler ise gündüz yeniden başlatılan çalışmalar sonucu bulunarak Sakarya Nehrinden çıkartılmıştı.

Defnedildi

Sakarya Nehrine düşerek hayatını kaybeden Halil Tosun’un cenazesi bugün Hendek Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesi Camii’nde İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Halil Tosun’un Karayolları Hendek Bölge Şefliğinde personel olduğu ve uzun zamandır arkadaşlarıyla balık tutmak için çeşitli yerlere gittiği öğrenildi.


Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2019, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184