TRT HABER’ETEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sakarya Hendek İlçesi’nde, engellilere yönelik başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine toplayan, Hendek El Ele Engellilerle Yaşam Derneği Başkanı Esin Aygen ve Yönetim Kurulu Üyesi Ulviye Çalman ile birlikte, Sakarya TRT HABER İl Temsilciliğini ziyaret ederek kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

TRT HABER’ETEŞEKKÜR ZİYARETİ


Teşekkür ziyaretinde konuşan Hendek El Ele Engellilerle Yaşam Derneği Başkanı Esin Aygen, TRT HABER Sakarya İl temsilciliğini ziyaret ederek, kendilerine bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ettik.

TRT’nin Derneğimiz acısından önemli bir kurum olduğunu belirten Aygen, ülkemizin en güzide ve köklü kurumlarından bir tanesi.  Geçtiğimiz günlerde yine TRT HABER’i ziyaret ederek,Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi ile birlikte yaptığımız, Engelsiz aile, ev, toplum, birey ve yaşam Projesi için başlattığımız çalışmaları anlatmıştık. Bu konuda El Ele Derneğimize, destek vererek yaptığımız çalışmaları, TRT ekranlarına taşıdı.

Her sağlıklı bireyin engelli adayı olduğunu vurgulayan başkan Aygen, Engellilerimiz bizim için birer değerdir. Şunu belirtmek isterim ki bizler için engellilerin her birisi ayrı bir değer taşımaktadır.

Engelli olmanın kesinlikle eksiklik olmadığını belirten Aygen, bu dünyada yaşayan herkes yarının engelli adayıdır. Bu bilinçte olup bu bilinçle hareket etmeliyiz. Her zaman engelli kardeşlerimizin sorunlarını, taleplerini duyarlı bir şekilde imkânlarımız ölçüsünde karşılamaya devam edeceğiz. Engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız ve onların destekçisiyiz ifadesini kullandı.

Sakarya TRT HABER İl Temsilcisi Mehmet Karakaş, TRT’nin 4 yıl önce hayata geçirdiği, Türkçe başta olmak üzere, İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça ve İspanyolca olmak üzere 6 dilde yaptığı yayınlarla, Türkiye’nin kültürel değerleriyle, doğal güzelliklerini tüm dünyaya tanıtmasıyla bilinen TRT HABER, Türkiye’nin en önemli sosyal yaralarından biri olan Engelliler konusunu ve sorunlarını devamlı gündeme taşıyoruz. Bizleri ziyarete gelen dernek Başkanı ve Yönetim Kuruluna Kurum adına teşekkür ediyorum dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2016, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184