TUGAY KOMUTANI MEKTUP YAZDI

Şırnaklı öğrenciler Hendek Organize Sanayi Bölgesi’nden giden kırtasiyelerle ders işliyor. İşadamlarının kırtasiye jestine Tugay Komutanı teşekkür mektubu gönderdi

TUGAY KOMUTANI MEKTUP YAZDI


Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun Hendek Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinde gündeme gelen ‘Şırnak’lı öğrencilere kırtasiye yardımına işadamları anında karşılık verdi. Kolilerce defter, kalem, silgi, boya kısaca öğrencilerin ihtiyacı olan kırtasiyeler Şırnak 6. Motorlu Piyade Komutanı Albay Sebahattin Kalkan’a gönderildi. Albay Kalkan kırtasiyeleri Şırnak Merkez Meşe İçi Şehit Bülent Deveci ilköğretim okulu ve Akçay General Selahattin Uğurlu öğrencilerine dağıttı.

Kırtasiye ihtiyaçları Hendek OSB’de ki işadamları tarafından karşılanan öğrenciler sevinçleri Albay Kalkan’a teşekkür ederek ifade ederken, Albay Sebahattin Kalkan ise OSB Yönetimine ve işadamlarına resmi mektupla iletti. Albay Kalkan mektubunda “Gönderdiğiniz hediyeler, devletimiz ile bölgehalkımız arasına nifak tohumları sokmaya çalışan hainlere en güzel cevap olmuştur. Geleceğimizi, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek adına yarınımızın teminatı gençlerimize heyecan katmıştır. Tam bağımsızlığımızın teminatı olan istiklal ve istikbal çiçekleri öğrencilerimizin, geleceğe yön veren vatanperverler evlatlar olarak yetiştirilmesi adına göstermiş olduğunuz bu içten katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkürü borç bilir, saygılar sunarım”dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 20:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184