TÜMSİAD’DAN ZİYARET

TÜMSİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.

TÜMSİAD’DAN ZİYARET


Tüm Sanayi ve İşadamları Derneği ( TÜMSİAD ) Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez, TÜMSİAD Hendek Temsilcisi Cemil Alkan ve TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyarette bulundu.

TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez, Başkan Püsküllü’ye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ölmez, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe ziyaretleri yapıp, üyelere ilçeleri tanıtıp, yeni yatırımlar ile ilgili incelemelerde bulunduklarını, gittikleri ilçelerde de yönetim kurulu toplantısı yaptıklarını söyledi.

Hendek’te işsizlik yok


Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Püsküllü, ilçedeki ekonomiye değinerek, İlçemizde Organize Sanayi bölgemiz bulunmaktadır. Burada birçok fabrikamız faaliyet göstermektedir. Organize Sanayi bölgesinde bacalı sanayiye müsaade etmiyoruz.

İlçemizde fabrikaların faaliyete geçmesinden sonra işsizlik kalmamıştır. Belediyemiz bünyesinde kurulan BEL-İŞ Meslek Edindirme Merkezimiz de işçi ile işveren arasında köprü vazifesi yaparak, birçok insanımızı iş ve meslek sahibi yapmıştır. İlçemizde yatırım yapmak isteyen yatırımcılara kapımız açıktır “ Diyerek, yaptıkları çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Püsküllü, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve Yönetim Kurulu Üyelerine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2017, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184