Türk PDR Derneği Sakarya Şubesi Kuruldu

Türkiye’de ruh sağlığı alanında önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Türk PDR Derneği Sakarya Şubesi kuruldu.

Türk PDR Derneği Sakarya Şubesi Kuruldu


Dernek, Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanında çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve mesleki dayanışmayı sağlamayı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik biliminin ve mesleğinin gelişmesini; çalışanların, sosyal, bilimsel, mesleki ve kültürel yönden gelişmelerine yardım etmeyi ve meslek üyelerinin haklarını savunmayı amaçlamaktadır.

Psikolojik Danışman Güldane Berberoğlu Başkanlığında kurulan Türk PDR Derneği Sakarya Şubesinin diğer kurucu üyeleri, Psikolojik Danışman Fatma Dinçel, Psikolojik Danışman Nurdan Özmert Balçın, Uzman Psikolojik Danışman Feyza Uygun, Uzman Psikolojik Danışman Kübra Sümer, Uzman Psikolojik Danışman Elif Bektaş, Uzman Psikolojik Danışman Günay Erdem Özkan ve Uzman Psikolojik Danışman Musa Yıldırım’dır.

Türk PDR Derneği Sakarya Şubesi Kurucu Başkanı Güldane Berberoğlu, “Derneğimiz şehrimize hayırlı olsun, Sakarya’da 1000’e yakın psikolojik danışman çalışıyor, hizmet alan danışanları da düşündüğümüzde psikolojik danışma alanıyla ilgili insan sayısı gün geçtikçe artıyor. Psikolojik danışma alanı gelişime çok açık bir alan, dünyayı takip etmemiz ve öğrenmeye açık olmamız gerekiyor. Dernek aracılığıyla Sakarya’da çalışan psikolojik danışmanların kendilerini geliştirmelerine ve mesleki yeterliliklerini arttırmalarına katkı sağlayacağımıza inanıyorum. Bunu yaparken Sakarya’da bulunan tüm kamu kurumlarıyla ve özel kuruluşlarla ılımlı bir ilişki geliştirmek istiyoruz. Buna yönelik ziyaretlerimiz sürüyor.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2019, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184