TÜRK’LERİ PROTESTO EDEN BİNLERE KARŞI TEK BAŞINA TEPKİ KOYDU

Türkiye Konsolosluğu önünde Türk’leri ve Türkiye’yi protesto eden binlerce kişiye karşı haklı tepkisini ortaya koyan Türk, Hendekli.

TÜRK’LERİ PROTESTO EDEN BİNLERE KARŞI TEK BAŞINA TEPKİ KOYDU


Amerika Birleşik Devleti, Newyork şehrinde  sözde ermeni olaylarının 100. yılı sebebiyle Türkiye Konsolosluğu önünde Türk’leri ve Türkiye’yi protesto eden binlerce kişiye karşı haklı tepkisini ortaya koyan Türk, Hendekli.

Hendekli

Onur Nal, Sakarya Hendek’li bir Türk gencidir. Hendek’in köklü ailelerinden Hilmi Nal’ın torunu, Hendek Ülkü Ocakları bünyesinde yer almış,34 yaşında, 3 yıldır  Amerika’da bulunuyor.

Türk bayrağını korumuş

Onur Nal’a yakın kaynaklar medyatime.com’a yapmış olduğu açıklamada; Onur Nal mitinge alanina giderken ilk olarak 4 5 kisinin sozlu hakaretine ve sataşmalarina maruz kalmış. Daha sonra Türk Konsolosluğu önünde Onur’un elindeki Türk bayrağını 4 kişinin almaya çalışmışlar.

Bayrağı alan şahıs Onur Nal’a arkadan darp girişimde bulunmuş. Türk bayrağının protestocular tarafından yakılmasından, çiğnenmesinden şüphelenen Onur Nal, Türk bayrağını geri almak için müdahale etmiş. Türk bayrağını yerden kaldıran Onur Nal daha sonra Amerikan polislerince 3 saat gözaltında tutulmuş. Konsolosluk ve Türk derneklerinin yardımıyla serbest bırakılmış.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015, 13:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
özcan özer
özcan özer - 9 yıl Önce

allah senden razı olsun. işte örnek ülkücü ve örnek vatandaş sadece allah rızası için vatan için ve bayrak için böyle bir şey yapılır menfaat için değil...

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184