TUTKUNLAR YAPI İFTAR DAVETİ

Hendek'te İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Tutkunlar Yapı, 18. Yılında Atlantis Düğün Salonunda iftar verdi.

TUTKUNLAR YAPI İFTAR DAVETİ


18 yıldır Hendek’te inşaat sektöründe faaliyet gösteren Tutkunlar Yapı İnşaat’ın Atlantis Düğün Salonunda verdiği iftara Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Altuntaş, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetimi, MHP Meclis Üyeleri, Hendek Ülkü Ocakları Yönetimi, Banka Müdürleri,  İş adamları, Esnaflar, İnşaat sektöründe hizmet verenler ve aileler katıldı.

İftar öncesi Tutkunlar Yapı Yönetim Kurulu İftar programlarına katılan herkesi karşılayarak yakından ilgilendiler.

Atlantis Düğün Salonuna sığmayan misafirler salon dışarısı ve Atlantis Kafeterya bölümünde ağırlandılar. İftar programında Atlantis Düğün Salonu Genç personel kadrosu kısa sürede misafirlere hizmet sundu.




1100 kişinin katıldığı İftar öncesi başlayan Semazen gösterisi ile birlikte oruçlar açıldı. İftar programı sonunda katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Tutkunlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Vural Tutkun Tutkunlar ailesi olarak böyle güzel bir akşamda hep birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.




18 yılımızda Hendek’te güzel projelere imza atmanın mutluluğunu yaşarken, bundan sonrada ilçemize hizmet ederek güzel projelere imza atmayı sürdüreceğiz. Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. Ramazan ayının hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Hayırlı ramazanlar dilerim.
Tutkunlar Yapı İnşaat İşletme sahibi Vural Tutkun misafirleri ile tek tek ilgilenirken, Ramazan-ı Şerif’in hayırlar getirmesini diledi.

İftara katılan misafirler yemeğin ardından semazen gösterimi ile çaylarını yudumlayarak keyifle sohbet ettiler.


Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184