ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİTLER İÇİN KURAN OKUYARAK DUA ETTİ

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Şehitler için Kuran-ı Kerim okundu dualar edildi.

ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİTLER İÇİN KURAN OKUYARAK DUA ETTİ



Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde hain silahlı saldırı sonucu şehit düşen 3 Asker ve tüm şehitler için Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı binasında Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Program öncesi SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Kampüs Başkanı İsmail Eser kısa bir konuşma yaptı. Bugüne kadar yapılan açıklamalarında ve atılan twitlerde analar ağlamıyor’dan, az ağlıyor aşamasına geçirdiler.

Hazindir fakat gerçek budur. bütün bu hengamede şehit bir ayrıntıdır. Bütün açıklamalar, endişeler ‘yeni şehitler verilmesin’e dair değil, çözüm sürecine bir şey olmasın’a dairdir. Şehit olan askerlerimize rahmet diliyorum. Yakınlarının ve Türk milletinin başı sağ olsun dedi.


Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı İsmail Baykal’da yaptığı konuşmasında, Hakkari Yüksekova’dan gelen acı bir haberle maalesef yüreklerimiz yandı. Yine bir şehit haberiyle canlarımızın yandığını görmek bizi ve milletimizi derinden üzmüştür. Vatanımız üzerinde oynanan bu haince oyunların bir gün gelecek mutlaka ve mutlaka hesabı sorulacaktır. Şunu herkes çok iyi bilmelidir ki, bu ülkeyi bölmeye, şehit kanıyla sulanmış bayrağımızı indirmeye kimsenin gücü yetmeyecek
.

Bizlerde bu akşam bir nebzede olsa yüreklere su serperek şehitlerimizin ruhuna Fatihalar gönderdik. Katılımlarıyla bizleri onurlandıran tüm kardeşlerime ayrıca teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Allah vatanımızı ve bayrağımızı korusun dedi.

Konuşmaların ardından Şehitler için Kuran-ı Kerim okunarak dualar edilmesi ile program son buldu.


Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2014, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184