ÜLKÜCÜLER ŞEHİTLER İÇİN KURAN OKUYARAK DUA ETTİ

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfı her Perşembe akşamı düzenli olarak şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okuyarak dua etmeye devam ediyor.

ÜLKÜCÜLER ŞEHİTLER İÇİN KURAN OKUYARAK DUA ETTİ


Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfında okunan Kuran-ı Kerim ve seminer programına MHP İl Başkan Yardımcısı Halil Hakan Oturak, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş, Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, Yönetimi ve Asenalar katıldı.

Ömer Çevik’in okuduğu Kuran-ı kerim ve duanın ardından MHP İl Başkan Yardımcısı Halil Hakan Oturak, Kuran-ı Kerimi seminer verdi.

Mücadelemiz Milliyetçi Türkiye'ye Turan'a kadar

Okuma sonrası gençlerle sohbet eden MHP Sakarya il başkan yardımcısı Halil Hakan Oturak Kuran'ı Kerim okumanın önemli, anlamanın daha önemli uygulamanın ise hayati bir mesele olduğunu vurguladı. Hak yolunda hakikat yolunda mücadele veren Ülkücülerin Kuran'ı Kerimin mesajlarına hâkim bir şuura sahip olmaları gerektiğini söyledi.

Gündeme dair değerlendirmelerde de bulunan Oturak, Ocak ruhu içerisinde bir ve bütün şekilde hareket edersek karşılaştığımız bütün zorlukları yeneceğimizi, teşkilatımızın her zaman olduğu gibi ülke ve millet menfaatine yönelik bir mücadele içerisinde olduğunu bu mücadelenin 16 Nisan'da yapılacak referanduma kadar değil Milliyetçi Türkiye'ye, Turan'a kadar olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184