ULUDERE 2. ETAP TAM GAZ

Hendek Belediyesi ve Devlet Su İşleri tarafından, Hendek Uludere tensip bendi yolunda dere ıslah çalışmaları devam ediyor.

ULUDERE 2. ETAP TAM GAZ


Köprüler, yürüyüş ve bisiklet yollar

Uludere Park Tesisleri’ne giden 2 km’lik güzergahta yapılan çalışma kapsamında, 2 adet araç köprüsü, 1 adet yaya köprüsü, yaya yolu, bisiklet yolları, yürüyüş alanları, çocuk parkı ve fitness aletlerinin yapılacağı rekreasyon çalışması hızla devam ediyor. Derenin yan beton duvar çalışmaları tamamlanırken, suyu tutacak olan setlerin yapımına başlandı. Setlerin tamamlanmasının ardından çevre düzenleme çalışmasına başlanacak. Çevre düzenlemesi kapsamında yürüyüş yolları, bisiklet yolu, fitness aletleri ve çocuk parkı yapılacak.

Güzel ve modern

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü “ Hendek Uludere Rekreasyon çalışmasına hızla devam ediyoruz. Çalışmamızın tamamlanmasıyla bu bölge de güzel ve modern bir görünüme kavuşacak. Yazın vatandaşlarımızın rahatlıkla keyif yapıp dinlenebilecekleri bir alan olacak. Dere içerisindeki setlerde mini şelale gibi bir görünüm kazanacak. Buradan kır düğünü yapılacak olan düğün salonumuza geçen vatandaşlar, dere kenarında yorgunluklarını atarak güzelliğin keyfini çıkaracaklar. Halkımıza hayırlı olsun “ Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184