ULUDERE’DE ESRARENGİZ BOĞULMA

Uludere eski baraj alanında bulunan Gölet’te 30-35 yaşlarında ve adının Talip Kurt olduğu tespit edilen şahıs ölü bulundu.

ULUDERE’DE ESRARENGİZ BOĞULMA


Edinilen bilgilere göre, Hendek Uludere eski baraj alanında bulunan Gölet’te 30-35 yaşlarında ve adının Talip Kurt olduğu belirlenen şahsın cesedi bulundu.

Vatandaşların ihbarı ile birlikte olay yerine gelen Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak Savcılık ekiplerini bekledi.
Olay yerine gelen Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Âdem Aydemir ve Savcı Ekrem Güven’in ilk incelemelerinin ardından olay yerine gelen Afad ekipleri tarafından Talip Kurt'un ceseti bulunduğu yerden çıkartılarak Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerinde erkek giysilerinin yanı sıra bayan giysilerinin de bulunması üzerine Savcılık tarafından Afad ekiplerince ikinci bir arama tarama çalışması başlatıldı.
Olay sonrası Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Mhp Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu olay yerine gelerek olay ile ilgili bilgiler aldılar.
Olay ile ilgili tahkikat devam ediyor.


Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2015, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184