ULUDERE’YE ŞELALE

Hendek Belediyesi tarafından yapılan Uludere 2. Etap Rekreasyon Projesi kapsamında Köprübaşı E-5 Köprüsü altına şelale yapılacak.

ULUDERE’YE ŞELALE



Hendek Uludere 2. Etap Rekreasyon çalışması kapsamında, yaya yolu, tartan pist, bisiklet yolu, yeşil alanlar ve oturma alanları yapan Hendek Belediyesi E-5 Köprüsü altına yapılacak olan şelalenin projesini tamamladılar.

Uludere’de hummalı bir çalışma yapan ekipler bir yandan kilitli parke, yürüyüş yolu ve bisiklet yolu yaparken diğer yandan genişletme çalışmalarında destek olan vatandaşların bahçe avla duvarlarını yapıyor.

Uyum ve birliktelikle hizmete devam ediyoruz

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Uludere 2. Etap Rekreasyon Projesi’nin İlçeye değer kattığını belirterek, İlçemiz hızla gelişmeye devam ediyor. Bu gelişimi hep birlikte yapıyoruz. Spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile Uludere’nin her iki yakasına ayrı bir değer katacak. Burada yeni bir cazibe merkezi ortaya çıkıyor. E-5 Köprüsü altında bulunan kayalık alana yapılacak şelale ile burası çok daha farklı bir görünüme kavuşacak dedi.


Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2017, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184