Üstün'den İskefiyeli’ye Ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’den İskefiyeli’ye ziyaret.

Üstün'den İskefiyeli’ye Ziyaret


Gelecek Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Sakarya İl Başkanı Ender Serbes, Koordinatör Fatih Sunman, İl Başkan Yardımcısı Ayhan Güler ve Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı, Hendek Yeni Mahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli’yi ziyaret etti.

Üstün, Muhtar İskefiyeli ile gündemdeki covid 19 hakkında bilgi paylaşımı sonrasında, Adapazarı, Arifiye, Akyazı ve Hendek Başkanlarını belirleyip atadık. Bu oluşumumuzu adım adım diğer ilçelerde de tamamlayacağız. Haziran sonrası İlçelerimizin kongrelerine Hendek' ten başlayarak, tüm kongrelerimizi yapıp önümüzdeki muhtemel seçime katılma hakkını kazanmış olacağız. Dolayısı ile Hendek İlçesinde Muhtarlarımızın bu zor dönemde her zaman yanında olduğunu ifade ederek sözünü bitirdi.

Hayırlı olsun

Muhtar İskefiyeli, ziyaretinden ve ilgi alakası dan dolayı Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün ve ekibine memnuniyetini dile getirerek hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Konuşmalar ve kısa sohbetin ardından Üstün Muhtar İskefiyeli’ye maske takdiminde bulunarak karşılıklı teşekkürlerin ardından vedalaştılar.


Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2020, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184