UZAK MAHALLELER ASFALT ÇALIŞMASI

Hendek Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönen köy ve beldelerde asfaltsız yol bırakmamak için başlattığı hummalı çalışma hızla devam ediyor. Hendek’in uzak mahallelerinde devam eden asfalt çalışmalarında Çamlıca’da 1300 metre asfalt çalışması yaptıktan sonra Kızanlık mahallesinde 350 metre asfalt yaparak Dikmen mahallesine geçildi.

UZAK MAHALLELER ASFALT ÇALIŞMASI


Çamlıca ve Kızanlık asfaltlandı

Dikmen Mahallesi’nde 1200 metre asfalt çalışması yapacak olan ekipler çalışmalara başladılar. Bu yıl 37 bin ton asfalt dökeceklerini söyleyen İrfan Püsküllü merkez mahallelerde 20 bin ton ve uzak mahallelerde de 17 bin ton asfalt döküleceğini ifade etti. Hendek’in en uzak mahallesi olan Dikmen’de asfaltlama çalışmaları başlatan ekipler, vatandaşların yüzünü güldürdü.
Başkan’a Teşekkür

Dikmen Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, Belediye Başkanımız Sn. İrfan Püsküllü ’ye mahallem adına ve muhtarlığım adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız dile getirdiğimiz istekleri yapıyor ve hiç bir zaman bizi geri çevirmiyor diye konuştu.
Daha modern bir Hendek

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’de, Bütün yatırımlarımız daha modern bir Hendek için. Serilen tonlarca asfalt, yeni yapılan kilometrelerce yol Hendek’in hem bu günü için önemli hem de yarını için önemli bir yatırım. Bölgemiz Sakarya’nın hızla gelişen yerleşimlerinden birisi. Belediye olarak biz bu hızlı gelişimi en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için üzerimize düşen çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz dedi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2016, 14:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Güldibi mahallesi
Güldibi mahallesi - 8 yıl Önce

Güldibi mahallesinin yollarına ne Zaman başlanacak

Levent celik
Levent celik - 8 yıl Önce

Hacimbey mahallesine de bekleriz

Recep ozguc
Recep ozguc - 8 yıl Önce

Kazimiye köyünde benim mahallemede yirmi yıldır asfaltsız verilen hiç bir söz yerine gelmedi acaba bu yıl benim mahallemede asfalt sırası gelirim sayın baskanim

Semih Sönmez Ğül
Semih Sönmez Ğül - 8 yıl Önce

Sülaymaniye MAH ve köyü hiç Asfalt yok deneçekkadar çok bozum Mısır komyonu hiç yol bırakmamış sayın Başkan'ımdan kış ğelmeden asfaltın YAPILMASINI riça ediyorum

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184