Vali Balkanlıoğlu Sakarya’nın Zirvesine Çıktı

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu Hendek Dikmen Mahallesi ve Dikmen yaylasına ziyarette bulundu.

Vali Balkanlıoğlu Sakarya’nın Zirvesine Çıktı


Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu Hendek'te bir dizi temaslarda bulundu.

Kentin en yüksek zirvesi olan Dikmen Mahallesini ve Yaylasını ziyaret eden Balkanlıoğlu'na, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Hendek ve Akyazı Kaymakam Vekili Yakup Güney, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yiğit, Hendek İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Deniz Kün ve Hendek Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz eşlik etti.


Dikmen Camisi için inşaa edilen elektrik üretimi mini HES'in açılışı yaptıktan sonra Dikmen Yaylasını gezen Balkanlıoğlu, Sakarya Hendek Dikmen Yaylasnda harukulade berrak bir hava vardı. Şansımıza ilk Kar’ın yağdığı bu günlerde baya kar manzaraları da gördük. Bulunduğu konum itibarı ile rakım 1750m olduğu için Bolu'nun ve Düzce'nin bazı İlçeleri buradan gözüküyor, hatta açık havalarda Uludağ bile gözüküyormuş. Ormanlık, Yeşillik son derece temiz hava, son derece güzel Dikmen Köylüleri de Yaylayı bozmamışlar, dokuya uygun yapılaşma var burada, çok hoşuma gitti. Gezmeye görmeye değer bir yer, buraya gelen insan sağlık ve sıhhat bulur, huzur bulur, tavsiye ederim diye konuştu.












Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2018, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184