VALİ BALKANLIOĞLU’NDAN YAŞLILARIMIZ VE GAZİMİZE ZİYARET

Vali İrfan Balkanlıoğlu, İlimizde yaşayan ve bir asırlık ömürleri geride bırakan yaşlılarımız ile çığ düşmesi sonucu yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Dertli’ye ziyarette bulundu.

VALİ BALKANLIOĞLU’NDAN YAŞLILARIMIZ VE GAZİMİZE ZİYARET


Devlet olarak yaşlılarımız, Şehit aileleri ve Gazilerimizin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Vali Balkanlıoğlu’na ziyaretleri boyunca; Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Şenay Sakal, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cengiz Yiğit, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu Hendek'te gerçekleşen ziyaretlerde Hendek Belediye başkanı İrfan Püsküllü,Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı A.Kemal sofu eşlik etti.

Vali İrfan Balkanlıoğluİlk olarak Erenler ilçesinde yaşayan 107 yaşındaki Lütfü Özdemir’i ziyaret ederek anılarını dinleyen Vali Balkanlıoğlu, daha sonra İlahiyatçı Prof. Dr. İsmail Cerrahoğlu’nun Hendek ilçesindeki evine geçti. Tefsir üzerine birçok eseri bulunan 1929 doğumlu Prof. Dr. Cerrahoğlu ile bir süre sohbet eden Vali Balkanlıoğlu, kütüphanedeki kitaplar ve fotoğrafları da inceledi. Kendisine imzalı kitabını hediye eden Prof. Dr. Cerrahoğlu’nun çok önemli bir şahsiyet ve akademisyen olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, buradan ayrıldıktan sonra yine Hendek ilçesinde yaşayan ve bir asırı geride bırakan Fatma Güler’i de evinde ziyaret ederek elini öptü. Vali Balkanlıoğlu, ordumuzun muzaffer olması için Fatma Güler ile birlikte dua ederken, sağlık durumu hakkında da yakınlarından bilgiler aldı.

Son olarak Bitlis’in Hizan ilçesi kırsalında çığ düşmesi sonucu yaralanan askerlerimizden Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Dertli’yi evinde ziyaret ederek tedavi süreci hakkında bilgiler alan Vali Balkanlıoğlu, tüm Mehmetçiklerimize dua ettiklerini de ifade etti.







Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 23:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184