VALİ COŞ KAFELERDE YAŞANAN SORUNA EL ATTI

Şamdan Lounge & Garden Müdürü Cihan Huyugüzel Kafelerde yaşanan sigara içme yasağı ile ilgili sıkıntıyı önce Twitter üzerinden sonra da Sayın Vali Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret ederek sorunun çözümünde büyük rol aldı.

VALİ COŞ KAFELERDE YAŞANAN SORUNA EL ATTI


MHP Meclis Grubu adına Hüdaverdi Bahadır Mart ayı Meclis Toplantısında Kafelerde yaşanan sıkıntıyı dile getirmiş ve sorunun çözümü noktasında hassasiyet gösterilmesini talep etmişti.

Huyugüzel Büyük Rol Aldı

Kafelerde yaşanan sorunun ardından harekete geçen Şamdan Lounge & Garden Müdürü Cihan Huyugüzel Twitter üzerinden Sayın Vali Hüseyin Avni Coş’a sorunları ve sıkıntıları aktardı.

Huyugüzel süreci şu ifadelerle değerlendirdi. “Kafelerde yaşanan, sıkıntılara yol açan yasanın uygulanış biçiminin bizlere finansal ve manevi olarak verdiği zararları Twitter Üzerinden Sayın Vali Hüseyin Avni Coş'a yazdım her zaman esnafın ve yatırımcının yanında olduğunu özellikle istihdama büyük önem veren birisi olduğunu bildiğimiz Valimiz Twitlere tarafımı arayarak yanıt vermiş oldu ve konu hakkında bilgi aldı.

Vali Coş’tan Destek

 Sayın Valimiz İş yerlerindeki personel azaltılmasına ve görevle devlet memurlarının yasayı zarar verici şekilde art niyetin ön planda tutularak uygulanmasına müdahale edeceğini ve her zaman yatırımcılara destek olacağını söyledi.

Daha sonra yüz yüze görüşmek için makamına davet etti ve uygun olan en yakın tarihte sayın vali Hüseyin Avni Coş ile görüşmek için makamına gittim diyen Şamdan Lounge & Garden Müdürü Cihan Huyugüzel “Sayın valimizin makamında yaşadığımız sorunları video ve fotoğraflarla gösterdim.

Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş özellikle Henlife Şamdan Lounge & Garden 'da yaşanan olaylarla alakalı olarak yasayı işletmelere ve çalışanlara yansımayacak ve kesinlikle mağdur edilmeyecek şekilde uygulama yapmalarını söyledi. Gerekli talimatları üzerine kurumlar Sakarya mülk amiri olan Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş'un desteğiyle işletmeler tekrardan istihdamı sağlamak için gerekli adımları attı.

Huyugüzel son olarak “Buradan başta Sayın Valimiz olmak üzere Özel kalem çalışanları filiz hanım ve Özlem hanıma, yakın korumaları Savaş Ve Ömer beye ilgi ve alakaları için teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.                       

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184