VATANDAŞIN FERYADI

Hendek İlçemiz Kemaliye Mahallesi, 1191. Sokak ( stadyum sokak ) sakinleri olduğunu söyleyen bir okuyucumuz tarafından bizlere mail yolu ile ulaştırılan fotoğraf ve yazıya döktüğü idasını yayınlıyoruz.

VATANDAŞIN FERYADI


BU REZALETİ BİTİRİN.

BELEDİYEYİ GÖREVE, VATANDAŞLARI DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ.

İlçemiz Kemaliye Mahallesi, 1191. Sokak ( stadyum sokak ) sakinleri belediye başkanı Sn. İrfan Püsküllü'den yardım bekliyor.

Doğalgaz boru hatlarının 2009 yılında döşendiği sokak, o tarihten beri asfalt yapılmayı beklemektedir. Üniversiteye, stadyuma, pazar yerine, Rasim Paşa Camisine gidip gelenlerin kullandığı bu sokak, ana caddelere çıkan iki tarafıda yeni kaldırımların seviyesi altında kaldığından en ufak yağışlı havada göle dönmektedir. Sokaktaki çukurlar araçların lastik boyuna ulaşmıştır.

Sokak başındaki çöp konteyneri yerinden alınıp stadyuma koyulduğundan, sokak içindeki aydınlatma direği altı çöplük haline gelmiştir.

Belediyemiz görevlilerine talebimiz üzerine, daha önce bu sokağa girmeyen atık toplama aracı haftada 3-4 kez bu sokaktan çöpleri almaktadır. Fakat yoğun yaşam alanı olduğundan sokak temizliği yetersiz kalmakta, çöplerin açıkta insan ve çevre sağlığını etkilememesi için sokak başına çöp konteyneri  koyulması gerekmektedir.

Şu an aydınlatma direği altına atılan çöpler, fare, karga, kirpi, kedi, köpek gibi hayvanlara ev sahipliği yapması nedeniyle özellikle çocuklar tehlike altındadır. Bu mevsimde bile kapı ve pencerelerimizi oluşan sinek sürüleri ve kötü koku nedeniyle açamamaktayız.

Sokak sakinleri olarak bu bölgede yaşayan vatandaşların çöplerini, konteyner koyuluncaya kadar bir arka sokaktaki konteynerlere atmalarını rica ediyoruz.

Aylar önce bu sokak ile ilgili fotoğraflı yardım dilekçemizi verdiğimiz belediyemizden yardım beklediğimizi ilgililere saygı ile duyuruyoruz...






 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 09:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurullah Yılmaz
Nurullah Yılmaz - 6 yıl Önce

ulan bu mahallede ben yaşıyorum sizin bu dedikleriniz ben niye görememiyorduk ben 15 yoldur bu mahalledeyim daha bir kere böyle çöp görmedim daha sabah işten gelirken çöpçüler geziyordu mahallede hadi ben görmedim onlardan mı görmedi... iki saniyelik dünya için bu kadar fırıldak olmanın anlamı ne

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184