Vatandaşlar Telekom'dan Şikâyetçi

Hendek’in neredeyse her Mahallesinden Telekom ile ilgili şikayetler artmaya başladı.

Vatandaşlar Telekom'dan Şikâyetçi


Hendek’in neredeyse her Mahallesinden Telekom ile ilgili şikayetler artmaya başlarken, Vatandaşlar eskimiş, yıkılmış ve kabloları kopmuş telefon direklerinin yapılmamasından şikayetçi.
1 aydır bekliyoruz

Hendek Yenimahalle 2013 Sokak’ta bulunan telefon direğinin yan yattığını ve yıkılmak üzere olduğunu ifade eden Vatandaşlar, Telekom ile görüştük, şikâyet kaydı bıraktık fakat şikâyet kaydımız kapatılmış görünüyor. Direk ile ilgili herhangi bir işlem yapılmadı, yan yatmış durumda ve yıkılmak üzere. 1 aydır yapılmasını bekliyoruz. Yapılması için illa birilerinin başına bir şey mi gelmesi gerekiyor diyerek yetkililere çağrıda bulundular.
Telefonlarımız 3 aydır kesik

Hendek Dikmen grup yolu Aksu Yurt Mahallesinde bulunan ve yıkılan ve kopan telefon hattı direkleri Vatandaşların bildirmesine rağmen 3 aydır yapılmayı bekliyor. Toprak kayması sonucu telefon direklerinin zarar gördüğünü ifade eden Vatandaşlar, telefon hatlarımız 3 aydır kapalı. Telefon direkleri yıkılmış ve yan yatmış, kablolar kopmuş durumda. İlgililere bildirmemize rağmen ne gelen oldu ne giden. Yetkililerin bir an önce bu sorunu çözmelerini istiyoruz diyerek yetkililere seslendi.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2020, 19:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184