Vatansever Olmak Kanımızda Var

Kan stoklarının azalması nedeniyle Hendek Belediyesi ve Kızılay Hendek Şube Başkanlığı iş birliğinde “Vatansever Olmak Kanımızda Var” adıyla kan bağış kampanyası düzenlendi.

Vatansever Olmak Kanımızda Var


Yoğun Katılım

Koronavirüs (Kovid-19) salgını ve Ramazan ayının etkisiyle birlikte kan bağışında bulunanların sayısı düşmesi ve kan stoklarında gelen ciddi azalmalar nedeniyle dün akşam iftar sonrası Hendek Belediyesi önünde kan bağış kampanyası düzenlendi. Belediye önünde düzenlenen kan bağış kampanyasına Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri katıldı.

 

Hendek Önde Geliyor

Kızılay Şube Başkanı Sami Bağdatlı, düzenlenen kan bağış kampanyasıyla ilgili destek veren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür ederek, “Salgın ve Ramazan ayı nedeniyle büyük sıkıntının yaşandığı bu dönemde Hendek, kan bağışında en ön sıralarda yerini alıyor. 4-5 saat gibi bir sürede onlarca vatandaşımız kan bağışında bulundu. Hendek halkının göstermiş olduğu duyarlılığa çok teşekkür ediyoruz” dedi

 

Hendek Halkına Teşekkür

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’da soğuk ve yağışlı havaya rağmen kan bağışına katılım gösteren vatandaşlara teşekkür ederken, “Yaklaşık bir aydır Kızılay’ın kan stoklarında azalma olduğunu biliyoruz. Bununla ilgili de bizlerde kampanyalara destek veriyoruz. COVİD-19 salgını ve Ramazan ayına rağmen Hendek’te son bir ayda 200 üniteye yakın kan toplandığını öğrendik. Türk Kızılayı ile işbirliğimiz sürecek. Kıymetli Hendek halkına teşekkür ediyoruz” dedi

 

Babaoğlu kan bağış kampanyalarının artarak devam edeceğini belirterek vatandaşları düzenli olarak kan bağışında bulunmaya davet etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2020, 19:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184