Vizyon Projeler Hendek’in Marka Değerini Artıracak

Muhtarlarla istişare toplantısında bir araya gelen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Hendek’i geleceğe taşıyacak vizyon projelerle Hendek’in marka değerini üst seviyelere taşıyacağız. Bunu hep birlikte yapacağız” dedi.

Vizyon Projeler Hendek’in  Marka Değerini Artıracak



Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Mahalle Muhtarlarını makamında ağırladı.

Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirip çalışmalarını ve projelerini anlatan Başkan Babaoğlu, siz değerli muhtarlarımızla uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hendek her yönüyle Sakarya’ya örnek oluyor. Muhtarlarımız başta olmak üzere tüm kurumlarımızla uyum içinde Hendek için çalışıyoruz. Hepimizin ortak paydası Hendek dedi.

Güçlü iletişim güçlü hizmet

Belediye ekiplerinin 91 mahallede çalışmalarını hızla sürdürdüğünü ifade eden Başkan Babaoğlu, Muhtarlarımız vatandaşla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görüyor. Muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Mahallelerimize hizmet noktasında sürekli iletişim halindeyiz. Diyalogdan, anlayıştan ve beraber çalışma anlayışından asla vazgeçmeyeceğiz. Önemli olan Hendek’imizin kazanması, vatandaşlarımızın istek ve taleplerinin kısa sürede çözüme kavuşmasıdır dedi.

Vizyon Projeler

Hendek’i geleceğe taşıyacak olan projelerin adımlarının birer birer atıldığını anlatan Başkan Babaoğlu, Alt yapıdan üst yapıya vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmaya yönelik her alanda çalışmalarımız var. Biz bu çalışmaların yanı sıra Hendek’i geleceğe taşıyacak vizyon projelerle gıpta edilen bir Hendek inşa edeceğiz. Bunu hep birlikte yapacağız diye konuştu.

Babaoğlu proje detayları ve çalışmalarla ilgili istişarede bulunurken muhtarlardan gelen soruları cevapladı.


Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2020, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184