Yardım Çağrısı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İHH işbirliğinde mazlumlar için acil battaniye ve Afrika’da su kuyusu açılması için yardım kampanyası başlatıldığını duyurdu.

Yardım Çağrısı


Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İHH İnsani Yardım Vakfı Hendek Temsilcisi Cemil İşnel ve yönetimini makamında ağırladı.

Su kuyusu

Çalışmaların değerlendirildiği ve fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette çadırlarda yaşayan mazlumlar için battaniye yardımı başlatılması ve Afrika’da Hendek adıyla bir su kuyusu açılması kararı alındı. Başkan Babaoğlu, mağdurların ve mazlumların ihtiyaçlarını karşılamak adına İHH ile başlatılan kampanyanın önemine değindi.

Battaniye

Başkan Babaoğlu, soğuk kış günlerinde çadırlarda kalan mazlumlar için başlatılan yardım kampanyasına ve Afrika’da Hendek adıyla su kuyusu açılması için başlatılan yardım kampanyasına tüm hayırsever Hendek halkını davet ediyorum dedi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Hendek Temsilcisi Cemil İşnel’de Başkan Babaoğlu’na teşekkür ederek, başlatılan yardım kampanyalarına destek çağrısı yaptı.

Hayırseverlerin yardımlarını Rasimpaşa Cami yanında bulunan İHH Hendek Temsilcilik bürosuna teslim edebileceği açıklandı.

Nakdi yardım yapmak isteyenler için İHH Yardım Hesabı:

ZİRAAT BANKASI HENDEK ŞUBESİ
Şube Kodu: 0020
Hesap No: 7058 3405-5006
Iban: TR44 0001 0000 2070 5834 0550 06

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2019, 11:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yavuz Selim işler
Yavuz Selim işler - 4 yıl Önce

yardımcı olmak lazım çok önemli su hayattır

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184