Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz

Hendek’te Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz projesi kapsamında yaya geçitlerinde yaya güvenliği nöbeti tutuldu.

Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz


Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz projesi kapsamında Hendek Cumhuriyet Meydanında bulunan Yaya geçidinde farkındalık programı düzenlendi.
Programa Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek İlçe Jandarma Komutanı j. Yzb. Süleyman Sercan Candan, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Kurum ve Daire Amirleri, Melis Üyeleri, Muhtarlar, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldı.
Proje kapsamında, Emniyet ve Jandarma personelince yayaların güvenli bir şekilde yaya geçitlerini kullanmalarının sağlanmasına yönelik farkındalık sağlayıcı ve eğitici faaliyetler gerçekleştirilirken, Emniyet ve Jandarma personelince proje kapsamında hazırlanan el broşürleri sürücü ve yayalara dağıtılarak farkındalık oluşturulması sağlandı.
Program sonunda Hendek İlçe emniyet Müdürü Şevket İlhan projeye destek veren Öğrencilere bilgilendirmelerde bulundu. Proje hakkında bilgiler veren İlhan, bu yıl hem Polis hem de Jandarma bölgesinde Trafik yılı ilan edildi. Bizde bunun ardından yaya geçitlerinde ve trafik geçitlerinde Yayaya öncelik olarak uygulamalar yaptık. Özellikle Okul giriş-çıkış saatlerinde Trafik Polislerimiz ve gönüllü Okul geçit görevlilerinin de olması gerekiyor. Önemli olan sizin kazasız, belasız, sağlıklı bir şekilde trafikten olumsuz etkilenmeden okula giriş ve çıkışınızı sağlamaktır diye konuştu.
İlhan'ın yayaların geçiş üstünlükleri hakkında 
Öğrencileri bilgilendirmesinin ardından program sona erdi.



Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2019, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184