YENİ BULVAR HAYIRLI OLSUN

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu'dan Hendek Devlet Hastanesine ulaşımı sağlayacak olan yeni bulvar hakkında açıklama.

YENİ BULVAR HAYIRLI OLSUN


Büyükşehir Belediyesinin Hendek’e yapmış olduğu en önemli yatırımlardan biri olma özelliğine sahip olan Sultan Abdülhamit Han Caddesi, hem Acil durumlarda hastaların daha hızlı taşınması konusunda kolaylık sağlayacak olması, hem de İlçe trafiğini taşıyacak ana arterlerin başında gelecek olması nedeni ile çok önemli bir yatırım olmaktadır.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ak Parti Hendek İlçe Başkan'ı Ali Kemal Sofu, sadece Yeni Mahalle için değil aynı zamanda İlçemiz için de önemi büyük olan Caddemiz hem Hastane ulaşımımızı kolaylaştırmış, hem de İlçemize otobandan alternatif yeni bir giriş imkânı sağlamıştır.
Teşekkür Ediyoruz

Bu yeni bulvarımızı planlayan ve alt yapısını tamamlayan Belediye Başkanımıza, banket ve asfaltlama işlemini tamamlayan Büyükşehir Belediye Başkanımıza İlçemiz ve Teşkilatımız adına teşekkür ediyoruz.

İlçemize değer katan tüm yatırımların ve hizmetlerin takipçisi olacağımızı belirtmiştik. Bu projelerin birçoğunun hayata geçtiğini görmek bizleri memnun etmektedir. Çamlıca yolu ve Puna köprülerinin inşaatları da bitme noktasına gelmiştir. Tüm projelerde İlçe ve Büyükşehir Belediyemiz uyum içerisinde çalışarak halkımıza daha güzel hizmetler yapma gayretindedir.
Açıklamalar İyi Niyetli Değil

Son zamanlarda bazı yerel basın mensuplarının ve dernek yöneticilerinin maksatlarını aşarak Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyemiz ve bağlı kurumlarının çalışmadıkları algısını oluşturmaya çalıştıklarını görmekteyiz.

Birilerinin, kendilerini muhalefet veya iktidar temsilcileri gibi görüp ilgili ilgisiz açıklamalar yapmaları anlam verilebilecek bir durum değildir. Tüm kurum kuruluşlarımız ve Belediyelerimiz görevlerini belirli bir plan ve sistem içerisinde yapmaktadır. Öncelikle yapılan hizmetlere teşekkür etmeden yapılan bu çıkışları hakkaniyetli ve iyi niyetli bulmuyoruz.

Yapımı tamamlanan, yapımı devam eden ve yapılacak olan yeni projeler için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2016, 22:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
hayrullah kostereli
hayrullah kostereli - 8 yıl Önce

sn baskan yeni devlet hastanesi kavsagi niye hemen yakin yere yapilmadi da 90 derece kavis yapip 100m ileri yapildi? yakina yapilmis olsa ve gobek olsa hemde karsida bulunan kapali spor salonu hem okula da faydasi olurdu. bu konuda kanuni bir sikinti mi vardi acaba?

hakan candan
hakan candan - 8 yıl Önce

birde köpekler için çözüm bulunsa okullar açılacak o kavşakta her gün en az 5 köpek var.

Süreyya süner(kentsel dönüşüm mağduru)
Süreyya süner(kentsel dönüşüm mağduru) - 8 yıl Önce

Belediye kentsel dönüşüm diye başlattığı rezaleti bitirsin bizde gurur duyalım.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184