Yeni Yüzüyle Moss Cafe & Restoran Açıldı

Moss Kafe & Restoran gerçekleşen tadilatın ardından yenilenen yüzüyle hizmete açıldı.

Yeni Yüzüyle Moss Cafe & Restoran Açıldı


Güneyler Grup iştiraki olan, Osman Güney ve Enes Güney’in İşletmeciliğini yaptığı Moss Kafe & Restoran, yapılan tadilat işlemlerinin ardından yenilenen yüzüyle hizmete açıldı.
Yoğun katılımın olduğu açılış törenine Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, MHP Hendek İlçe Teşkilat Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, BBP Genel Başkan Adayı Cevdet Tellioğlu, Gelecek Partisi Hendek Kurucu İlçe Başkanı Fatih Sunman, Kurum ve Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Muhtarlar, İşadamları, Esnaflar ve çok sayıda Vatandaş katıldı.
Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Osman Güney ve Güneyler Grup Yönetim Kurulu üyesi Enes Güney açılış töreninde misafirlerini kapıda karşılayarak tüm misafirleri ile yakından ilgilendiler.
Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ve Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yenilenen yüzü ile hizmete açılan Moss Kafe işletmesinin hayırlı olmasını dileyerek bereketli ve bol kazançlar temennilerinde bulundular.
Temennilerin ardından yapılan Dualar sonrasında Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, Esnaf Odası Başkanı M. Yaşar Demirel ve Moss Kafe & Restoran İşletmecileri İşadamı Osman Güney ile Oğlu Enes Güney tarafından hayırlı olsun temennileri ile işletmenin açılış kurdelesi kesildi.
Açılışın ardından Güney Ailesi misafirleri ile yakından ilgilenerek çeşitli ikramlarda bulunurken, kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere katılımlarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Kemaliye Mahallesi, Prof. Dr. Ayhan Kızıl Caddesi, Rasimpaşa Camii karşısında hizmet verecek olan Moss Kafe & Restoran, yenilenen iç dizaynı ve ferah oturma grupları ile misafirlerine rahat bir ortam hazırlarken, işletmede çocuklar da unutulmadı ve işletme içerisinde çocuklar için oyun parkı ekleyerek küçük misafirlerini de memnun etmeyi başardı.
Özel gün, gece ve toplantılara da ev sahipliği yapacak olan Moss Kafe ve Restoran’a 0 532 157 25 18 numaralı telefondan ulaşarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.




Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2019, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184