Yerel-Sen’den Belediye Personeline Karanfil

Türk Yerel Sen Hendek Temsilciliği Anneler günü nedeniyle Belediye personeli kadınlara karanfil takdim etti.

Yerel-Sen’den Belediye Personeline Karanfil


Hendek Belediyesinde kısa süre önce sendika faaliyetlerine başlayan Türk Yerel Hizmet Sendikası Anneler günü nedeniyle Belediye çalışanı Kadınlara karanfil takdim etti.
Türk Yerel Hizmet Sendikası Hendek Temsilcisi Ömer Salih Altun ve İşyeri Temsilcisi Kenan Karapınar Anneler günü nedeniyle Hendek Belediyesi personeli Kadınları tek tek ziyaret ederek Karanfil takdim ettiler ve Anneler gününü kutladılar.
Hendek Belediyesi personeli kadınlara karanfil takdim ederek anneler gününü kutlayan Türk Yerel Hizmet Sendikası Hendek Temsilcisi Ömer Salih Altun ve İşyeri Temsilcisi Kenan Karapınar, bin bir fedakârlık ve sabır ile bizleri büyüten, bizler için nice zorlukları aşıp imkânsızları başaran değerli annelerimiz. Bizimle ağlayıp bizimle gülen, ihtiyaç duyduğumuz her anda yanımızda olan, bizleri vatan millet aşkıyla büyüten, vatanımız ve milletimiz için faydalı birer birey olmamız için hayatını bize adadığı halde, yine vatan ve millet uğruna seve seve bizleri feda edebilecek olan asil Türk kadınlarının anneler günü kutlu olsun. Bu vatan uğruna evlatlarını şehit veren öz annelerimizin de anneler gününü kutlar saygı ve minnetle ellerinden öperiz ifadelerine yer verdiler.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2019, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184