Yürek Burkan Şikâyet

Hendek-Adapazarı arasında Halk otobüslerinde yolculuk yapanlardan gelen şikâyet yürekleri acıttı.

Yürek Burkan Şikâyet


Hendek-Adapazarı arasında halk otobüslerinde yolculuk yapan Vatandaşlar otobüslerin doluluğundan şikâyetçi.

Yüreklere dokundu

Şikâyet ile birlikte oturacak yer bulamayan, ayakta duracak gücü olmayan değnekli yaşlı bir amcanın otobüsün merdivenlerine oturarak seyahat etmesi yürekleri acıttı.
Bu görüntü her şeyden önce bir insanlık ayıbıdır. Yaşlı ve hastalara ne kadar saygılı olduğumuzu bu fotoğraf gösteriyor.

Şikayetler arttı

Halk otobüslerinde ayakta aşırı yolcu taşınması ile ilgili Vatandaşlardan sık sık şikayetler gelirken, halk otobüsleri sahiplerine göre yolcu kapasitesine göre ayakta yolcu taşınıyor ve yolcu kapasitesi konusunda yasalara uyuluyor, yasalara uyulduktan sonra ise ceza gerektirecek hukuki bir sıkıntı yok.

Korona virüsü önlemi

İnsanların toplu taşıma araçlarında bulaşıcı hastalıklara yakalanma riskinin çok yüksek olduğunu belirten yolcular, Korona Virüsü tehlikesi nedeniyle yolcu taşıma kapasitelerinin düzenlenmesinin insan sağlığı açısından çok önemli olduğunu vurguladı.


Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2020, 13:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Veli Konya
Ali Veli Konya - 4 yıl Önce

fazla söze gerek yok o eli öpülesi amcayı oraya oturtana kadar neredeydiniz oturduktan sonra fotoğraf çekip sosyalleşiyorsunuz bırakın prim yapmayı halk otobüsünü kullanan insan değilim geçende mecburiyetten bindim otobüs şoförü rica etti biri yer versin diye yazık arkadaşlar yazık

Fatih bahtiyar
Fatih bahtiyar - 4 yıl Önce

bu haberi özellikle ilçemizde eğitim ve ogretimlerini devam ettiren bizleri muassir medeniyetlere taşıyacak olan üniversite öğrencilerine ders niteliğinde gösterilmesi gerekir

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184