YÜZLERCE VATANDAŞ CUMHURİYET İÇİN YÜRÜDÜ

Atatürkçü Düşünce Derneği Hendek Şubesinin düzenlediği Fener alayı yoğun katılımla gerçekleşti.

YÜZLERCE VATANDAŞ CUMHURİYET İÇİN YÜRÜDÜ



Muammer Sencer Caddesi Eğitim Fakültesi önünde toparlanan yüzlerce vatandaş açılan dev Türk Bayrağı, Fenerler ve marşlarla geceye damga vurdu.

ADD Hendek Şubesinin geleneksel hale getirdiği Cumhuriyet yürüyüşü fener alayına ADD Hendek Şube Başkanı Saliha Nal, CHP Hendek İlçe Başkanı Ayhan Bal, Eski CHP Belediye Başkan adayı A.Selami Karakadı, MHP Hendek İlçe Başkanı Atilla Tezgel, MHP Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, MHP belediye Meclis Üyeleri, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baykal ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Üniversite önünden başlayan Cumhuriyet yürüyüşünde yüzlerce vatandaş Dev Türk Bayrağı ve fener alayı ile birlikte marşlar söyledi, sloganlar attılar. Yürüyüşe ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ , ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ sloganları ve onuncu yıl marşı damga vurdu.


Cumhuriyet meydanına kadar yürüyen vatandaşlar saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Onuncu yıl marşı, Andımızı okudular.

Marşların okunmasının ardından ADD Hendek Şube Başkanı Saliha Nal geleneksel hale getirdikleri Cumhuriyet yürüyüşüne destek veren siyasi parti teşkilatlarına ve katılan herkese teşekkür etmesinin ardından Cumhuriyet yürüyüşü sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2014, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184