ZABITA KORKUNÇ MANZARA İLE KARŞILAŞTI

Hendek Belediyesi Zabıta Ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayet üzerine gittikleri Karadere Mahallesi’nde korkunç bir manzara ile karşılaştılar.

ZABITA KORKUNÇ MANZARA İLE KARŞILAŞTI


Hendek Belediyesi Zabıta Ekipleri şikayet üzerine gittikleri Karadere Mahallesi’nde A.Y.’ye ait ahılda koyun ölüleri ile karşılaştılar.

A.Y.’ye ait evden kötü kokular gelmesi üzerine Hendek Belediyesi’ne şikâyette bulunan mahallelinin şikâyetini değerlendiren Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri, gittikleri ahılda korkunç bir manzara ile karşılaştılar.

A.Y.’ye ait ahılda koyun ölüleri ile karşılaşan zabıta ekipleri, 40 üzerine koyunun artık çürüdüğünü ifade ettiler. Canlı koyunlarla ölen koyunların birarada olduğunu ifade eden Zabıta ekipleri tutanak tutarak durumu İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bildirdiler. Yetkililer koyunların bakımsızlıktan ölmüş olabileceğini ifade ettiler.

Koyunların sahibi olan 70 yaşında A.Y.’nin psikolojisinin bozuk olduğunu söyleyen mahalle sakinleri bu durumun artık dayanılmaz bir hal aldığını ifade ederek yetkilileri göreve davet ettiler.


Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2015, 16:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ufuk asrin sak
Ufuk asrin sak - 9 yıl Önce

Mahalle sakinleri diyorsunuzda 1 kisiye sorarak mi psikolojisini bozuk oldugunu soyluyorsunuz

umut ergün sak s
umut ergün sak s - 9 yıl Önce

Siz hangi mahalle sakinine bu adamın psikolojik sorunlarının olduğunu söylüyorsunuz

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184