Zabıtadan Hijyen ve Fiyat Denetimi

Hendek Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, işyerlerinde hijyen ve raflarda fiyat etiket denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

Zabıtadan Hijyen ve Fiyat Denetimi


Dünyada ve ülkemizde büyük tehdide yol açan Koronavirüs (COVİD-19) salgını sonrasında tedbirleri hassasiyetle uygulayan Hendek Belediyesi, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarını sürdürüyor.
İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgelerinin uygulanıp uygulanmadığını denetleyen Hendek Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, hijyen ve fahiş fiyat denetimlerine de hız kesmeden devam ediyor.
Fahiş fiyat

Gıda ürünü satışı yapılan işyerlerinde hijyen denetimleri yaparak, açıkta ürün satışı yapılmaması, ürünle temas ve alınması gereken ekstra tedbirleri esnafa hatırlatan Zabıta ekipleri, kurallara uyulması noktasında tebligatta bulunuyor.  Ekipler diğer yandan fırsatçılara göz açtırmamak amacıyla raflarda etiket denetimi yaparak fahiş fiyat uygulamasına geçit vermiyor.
Teşekkür

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada denetimlerin aralıksız devam edeceği ifade edilirken, Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenli gıda için görevimizi aralıksız sürdüreceğiz. Bu zor dönemde vatandaşlarımızın normal fiyatlarla istediği ürüne erişebilmesini sağlamak istiyoruz. Esnafımızı özellikle hijyen ve temizlik konusunda sık sık uyarıyoruz. Kurallara uyan esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkür ederiz denildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2020, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184