ZİRAAT ODASINDA YOĞUNLUK

Çiftçi Kayıt Sisteminde (ÇKS) 31 Aralık son başvuru tarihi olarak verilince, Vatandaşlar başvuru için uzun kuyruklar oluşturdu.

ZİRAAT ODASINDA YOĞUNLUK


Hendek Ziraat Odasında, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) için son başvuru tarihinin 31 Aralık olarak verilmesi sebebiyle yoğunluk yaşanıyor. Yaşanan yoğunluktan Çiftçiler Ziraat odasında uzun kuyruklar oluşturdu.

İlçe Tarım Müdürlüğünün Çiftçi Dosyalarını 15 Aralık tarihinde dağıtıma başlaması son başvuru tarihinin 31 Aralık olması sebebi ile yoğunluğa sebep oldu. İlçe Tarım Müdürlüğü tüm Çiftçilerin kendi dosyalarını kendilerinin teslim etmesi gerektiğinin altını çizdi. Çiftçiler tarafından bu durumun sıkıntı yaratacağı düşünülüyor.

Sabahın ilk saatlerinden itibaren kayıt yaptırmak için gelen çiftçiler saatlerce beklemek zorunda kalıyor. Çiftçiler uzun süre sırada beklediklerini belirterek, yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını istiyorlar.

Diğer yandan Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın 31 Aralık'ta sona erecek 2015 Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuru süresinin 2015 Haziran ayına uzatılacağını bildirdiği fakat Resmi yazının Ziraat Odalarına henüz ulaşmadığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2014, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184