GRİ GÜZEL SANATLAR ATÖLYESİ HİZMETE AÇILDI

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam bölümü mezunu iki genç girişimci arkadaş Gri Seramik ve Tasarım Atölyesini hizmete açtı.

GRİ GÜZEL SANATLAR ATÖLYESİ HİZMETE AÇILDI


Hendek’li olan Kenan Temiz’in kızı Senem Temiz ve Mustafa Bahçeci’nin kızı Melis Bahçeci mezun olmalarının ardından Serdivan Arabacı alanı mahallesi Sultan Sokakta Gri Seramik ve Tasarım  Atölyesini yoğun katılımla hizmete açtılar.

Açılış törenine MHP Hendek Eski İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu,Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı  Vahdet Çilek, İş adamları, SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim görevlileri,Öğrenciler ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Açılış törenin ardından Babaoğlu ve Çilek genç girişimci iki arkadaş olan Senem ve Melis’e hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Genç girişimci iki arkadaş olan Senem Temiz ve Melis Bahçeci açılış programına katılan tüm misafirleri ile yakından ilgilenerek herkese teşekkür ettiler.

Gri seramik Güzel sanatlar atölyesi Özel Tasarım üzerine çalışıyor.Hobi kurslarının verileceği atölyede  ev ve bahçe dekorasyonu üzerine özel sipariş alınacak.

Gri Seramik ve Tasarım atölyesinde verilecek hizmetler; Özel tasarım ürünleri, Hediyelik eşyalar,Duvar Panoları, ev ve bahçe dekorasyon ürünleri 






Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2014, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184