Hendekli Yönetmenin Filmi Vizyona Giriyor

Yönetmenliğini Hendekli Onur Yiğit'in yaptığı T.İ.M filmi 29 Haziran'da gösterime giriyor.

Hendekli Yönetmenin Filmi Vizyona Giriyor


Yönetmenliğini Hendek’li Onur Yiğit’in yaptığı T.İ.M sinema filmin yapımcılığını Serdar Atacan yapıyor. TİM Filminin başrollerinde Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Can Sağır, Hatice Kalit, Adem Muriç yer alıyor.

35 Yaşında Başarıdan Başarıya

Yapımcılığını genç ve başarılı iş adamı Serdar Atacan’ın (Turan Film) yaptığı T.İ.M filminde, yönetmenlik koltuğunda başarılı kısa metraj filmleri ile adından söz ettiren Onur Yiğit, görüntü yönetmenliğinde Türk Sinemasının usta isimlerinden Ercan Durmuş yer almaktadır. Filmin senaryosu Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Can Sağır ve İsmet Müstecep tarafından 1 yılı aşkın bir sürede, özveriyle hazırlandı.

T.İ.M filmi 29 Haziran 2018 de beyazperde de seyirci ile buluşmak için gün sayıyor. Film ile ilgili bütün detayları ve haberleri www.timfilmi.com ve  @timfilmi sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.
Onur Yiğit kimdir?

Yiğit ailesinin başarılı bireylerinden olan genç Yönetmen Onur Yiğit 25 Ekim 1984, İzmit’te doğdu. Yiğit Ankara Üniversitesi D.T.C.F Arkeoloji bölümünü sinema okumak için bırakır ve Akademi Ege sinema - tv bölümünden birincilik ile mezun olur. İstanbul’da yaşamaktadır. Fotoğraf sanatıyla yoğun olarak ilgilenir.


Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2018, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184