Sinemaseverlere Müjde

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sosyal medya üzerinden vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Hendeklilere ‘Açık Hava Sineması’ müjdesi verdi.

Sinemaseverlere Müjde


Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sosyal medya üzerinden gelen talepler üzerine hazırlanan bir projesini daha müjdeledi.

Sosyal medya hesabı twitter üzerinden gelen Açık Hava Sineması talebi üzerine cevap yazan Başkan Babaoğlu, Açık hava sineması konusunda gençlerimizden gelen talepler üzerine söz vermiştik. Benimde çok önemsediğim, hayal ettiğim bu konuyla alakalı ilgili birimlere talimat vermiştim. Kısa sürede detayları paylaşacağız. Artık bekletmeyelim diye yazdı.
Yaş gruplarına özel

Belediye iştiraki olan HİMPAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Çağrı Güngör’de Başkan Babaoğlu’nun talimatı üzerine, Açık Hava Sinemasıyla ilgili olarak bir fotoğraf paylaştı. Proje kapsamında kurulacak olan Açık Kava Sinemasında ilk etapta Yeşilçam filmleri gösterime girecek. Kurulacak olan alanda her türlü ihtiyaca uygun düzenlemeler yapılarak Hendek’e kazandırılacak. Açık Hava Sineması kapsamında vatandaşlara ikramlar yapılması da planlanırken, çocuklara özel gösterimler de yapılacak.

Önümüzdeki dönem artması planlanan kültür etkinlikleri kapsamında hazırlanan Açık Hava Sineması projesinde gösterim alanı başta olmak üzere tüm detayların önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.


Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2019, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184