Beyza ve Oğuz Gökhan Bir Ömür Mutluluğa Evet Dedi

Beyza ve Oğuz Gökhan Aslan düzenlenen düğün cemiyeti ile bir ömür hayata evet dediler.

Beyza ve Oğuz Gökhan Bir Ömür Mutluluğa Evet Dedi


Hendek’te emekli Öğretmen ve Ziya Gökalp İlkokulu Müdürlerinden Özcan ve Nazlı Aslan çiftinin oğulları Oğuz Gökhan, Adapazarı esnaflarından İlhan ve Saime Sancaklı çiftinin kızları Beyza ile dünya evine girdi.

Uludere Sosyal tesislerinde düzenlenen Beyza ve Oğuz Gökhan Aslan’ın düğün cemiyetine Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, MHP Sakarya Milletvekili M. Levent Bülbül, İYİ Parti Milletvekili Ümit Dikbayır, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, SATSO Başkan Yardımcısı Cem Gün ve SATSO Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ür, Eğitim camiası, iş adamları, Sancaklı ve Aslan ailelerinin yakınları ve sevenleri katıldı.

Beyza ve Oğuz Gökhan çiftinin Nikahını Belediye Başkanı İrfan Püsküllü kıyarken nikah şahitleri SATSO Başkan Yardımcısı Cem Gün ve SATSO Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ür yaptı.

Nikâh töreninin ardından bir ömür mutluluğa evet diyen Beyza ve Oğuz Gökhan çifti sevenleri ve yakınları ile eğlenerek mutluluklarını pekiştirdiler.

Düğün cemiyetine ev sahipliği yapan Özcan ve Nazlı Aslan çifti ve İlhan ve Saime Sancaklı misafirleri ile yakından ilgilenerek cemiyete katılan herkese teşekkürlerini ilettiler.

Misafirlere yemek ikramının ardından fotoğraf çekimi ile cemiyet sona erdi.




Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2018, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184