Fatih ve Tuğçe Dünya Evine Girdi

Fatih ve Tuğçe düzenlenen muhteşem düğün ile dünya evine girdiler.

Fatih ve Tuğçe Dünya Evine Girdi


Eski Hendek Belediye Başkanı Kamil ve Şükran Kamışoğlu çiftinin Oğulları Fatih, İlçenin sevilen Ailelerinden olan Vergi Dairesi memurları Atilla ve Bediha Çelebi çiftinin Kızları Tuğçe düzenlenen muhteşem düğün ile evlendi.

Genç çiftlerin Nikâh ve Düğün cemiyetine eski Bakan Nevzat Ercan, MHP Sakarya Milletvekili M.Levent Bülbül, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şenay Sakal, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Meclis Üyeleri, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, STK temsilcileri, İş adamları, Esnaflar, ve Kamışoğlu ile Çelebi Ailelerinin yakınları ve sevenleri katıldı.

Kamışoğlu ve Çelebi Aileleri salon girişinde misafirleri karşılayarak tek tek ilgilendiler.

Fatih ve Tuğçe çiftinin Nikahını Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü kıyarken şahitlikleri ise MHP Milletvekili M.Levent Bülbül, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Rıfat Kaan Çelebi ve Burak Erkan yaptı.

MHP Sakarya Milletvekili M.Levent Bülbül genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti.

Nikâh merasiminin ardından genç çift pasta kesimini gerçekleştirmelerinin ardından havaii fişek gösterileri altında dans ettiler.


İkramların yapıldığı muhteşem düğün cemiyetinde ömür boyu mutluluğa evet diyen Fatih ve Tuğçe çifti sevenleri ve yakınları ile gönüllerince eğlenerek mutluluklarını pekiştirdiler.


Kamışoğlu ve Çelebi Aileleri çocuklarının mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere katılımlarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.



Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2018, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184