HENDEK BELEDİYESİ ODA TİYATROSU SEYİRCİLERİNE SALON YETMEDİ.

Ticaret Merkezi Konferans salonunu dolduran İzleyiciler yerlerde oturmasına rağmen oyunu beğeniyle ilgiyle izlediler

HENDEK BELEDİYESİ ODA TİYATROSU SEYİRCİLERİNE SALON YETMEDİ.


Hendek Belediyesi oda Tiyatrosu 15. Yılında Margaret Mayo'nun yazdığı iki perdelik ÇOCUĞUM adlı tiyatro oyunuyla 1 Mart 2018’de Hendek ticaret merkezi tiyatro salonunda perdesini açtı. Oyuna Ak Parti kadın kolları başkanı Bedia Yılkın yönetimi ve çok sayıda Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlileri konuk oldu

Oyunda, kıskançlık krizi sonrası evi terk eden bir adamı eve döndürmek için eşi ve dostları tarafından uydurulan yalanlar ve sonrasında ortaya çıkan garip olaylar zinciri anlatılıyor.  Yakup Sinan Akçay’ın yönettiği oyunda Emre Abukan  – Büşra Toprak - Furkan Yılmaz-Büşra Colak –Serdar Bostancı –Berna Ataseven -Mert Sağ - Cemal Güler oyuncu olarak başarılı bir performans sergilediler.

Teknik kadroda  Kondivit  Emine Üstüner,  Makyaj Sena Yumuşak –  Kostüm Gamze Tanışan, Ses Işık  Melih Oran  Dekor Hüseyin Torunoğlu –Murat Karabağ  görev yaptı.

Oyun sonunda Yakup Sinan Akçay etkinliğe gelen Ak Parti kadın kolları başkanı Bedia Yılkın’a, Yönetimine, desteklerinden dolayı Cadde Katık’a ve değerli  izleyicilere teşekkür ederek Yaratıcı drama ve tiyatro eğitimlerini okul düzeyinde sürdüren Hendek Oda Tiyatrosuna başarılarının devamını diledi.





Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184