HENDEKLİ GENÇ RAPÇİ’DEN İLK KLİP

Hendekli genç müzisyen Feriştah Araf, ilk profesyonel çalışmasını tamamladı.

HENDEKLİ GENÇ RAPÇİ’DEN İLK KLİP


Hendekli Feriştah Araf, sözleri ve müziği kendisine ait olan “Geride Kalan Yaz Mevsimi” adlı rap parçasına Çark Caddesinde Kameraman Yahya Mamay’ın çektiği klip sonrası internet üzerinden yayına başlaması ile Rap severlerin de ilgi odağı oldu.

12 yaşından bu güne müziğe ilgi duyan 23 yaşındaki Araf, ilerleyen yıllarda kendi parçalarının söz ve müzikleri ile çalışmalarını sürdürdü.

Müzik hayatı ile ilgili konuşan Araf, 10 yaşımda Ceza dinleyerek başladım. İlerleyen zamanlarda bunu kendimin de başarabileceğime inanarak bazı çalışmaları ortaya koydum. İstanbul’da birçok organizasyondan teklifler aldım. İstanbul Kartal ve geçtiğimiz yıl Sakarya’da düzenlenen Bahar şenliklerinde sahne aldım. Son olarak sahne almamın yanı sıra yaptığım çalışmaları daha profesyonel anlamda hazırlama yoluna gittim.

İlk profesyonel çalışmam olan “Geride Kalan Yaz Mevsimi” adlı parçanın klibini Çark caddesinde çekmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bundan sonraki hedefim O ses Türkiye elemelerine katılmak ve başarılı bir şekilde Hendeğimizi temsil etmek ifadelerine yer verdi.

Feriştah Araf’ın “Geride Kalan Yaz Mevsimi” adlı parçayı dinlemek için tıklayınız…


Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2016, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184