Hendek’te "Renklerin Esintisi"

Hendek Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen Da Vinci Sanat Atölyesi’nin "Renklerin Esintisi" adlı resim sergisi törenle açıldı.

Hendek’te



Açılışa, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Da Vinci Resim Atölyesi Hocası Adem Bulut, kursiyerler ve Vatandaşlar katıldı.

Atatürk Parkı’nda açılan karma resim sergisinin açılış kurdelesini, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kesti. Başkan Babaoğlu törende bir konuşma yaparak, güzel bir sergi açılışında biraraya geldik. Değerli Hendekli dostlarımızın el emeği, göz nuruyla yaptığı bu eserleri burada sergilemekten ve sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Emeği geçen hocamızı ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum diyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Babaoğlu, Da Vinci Sanat Atölyesi hocası Adem Bulut ile birlikte sergiyi gezdi. Minik kursiyerlerin resimleri de sergide büyük ilgi gördü.

Sergiye yoğun ilgi

Ayşe Atay, Ayşe Dayıoğlu, Çiğdem Ardahan, Çiğdem Kara, Derya Aras, Edanur Ören, Esma Tavşancı, Hamiyet Süner, Hayati Karagöz, Hayriye Bıçak, Mevlüt Deniz, Mukadder Canbaz, Nalan Cerav, Necla Yıldız, Nur Çoruhlu, Ulviye Bitik, Yasemin Çetin, Yeşim Ersever ve minik ressamların yapmış olduğu birbirinden güzel resimler, sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü.

Renklerin Esintisi adlı resim sergisi 13 Mayıs tarihine kadar açık olacak.



Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2019, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184