KONUK AİLESİNDEN MUHTEŞEM POP MÜZİK KONSERİ

Hendek’te müziksever aile olan Konuk Ailesi Hendek Ticaret merkezinde pop müzik konseri ile hafızalardan silinmeyecek güzellikte müzik dolu gece yaşattı.

KONUK AİLESİNDEN MUHTEŞEM POP MÜZİK KONSERİ


Hendek Kaymakamlığı ve Halk Eğitim merkezinin katkıları ile gerçekleştirilen konsere büyük ilgi vardı.

Konserin Açılış konuşmasını yapan Zafer Konuk ‘’bu gecenin oluşmasında Katkılarından dolayı Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’a,  Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllüye,  Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Tan’a sonsuz teşekkürlerimizi İletiyorum’’ ifadelerine yer verdi ve konserin sanatçıları olan Yavuz Konuk,  Zeynep Mercan, Alper Konuk, Pelin Taşkın, Ali Erhan Konuk’u takdim  etmesi ile  unutulmaz pop müzik gecesi başladı.

Halk Eğitim Merkezi Pop Müzik Konserinde Gecenin virtüözü Yavuz Konuk mükemmel Gitar performansı ile solo yaparken,  anılarda kalmış klasik müzikleri başarılı bir şekilde seslendirerek salondan büyük alkış aldı, Gece de pop Müzikleri kusursuz bir şekilde seslendiren Zeynep Mercan, Pelin Taşkın’a zaman zaman alkışlarla eşlik edildi, konsere Misafir olarak katılan Aylin Yeliz Gündoğdu geceye ayrı bir güzellikte renk kattı.

Gece sonunda Bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Necati Tan Konsere Gösterilen ilgiden Büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek bu konserin bir son olmayacağını, Halk Eğitim Merkezi olarak devam ettirilmesini her zaman desteklemek arzusunda olduğunu ifade eden bir konuşma yaptı.

Pop Müzik Gecesi Konseri başarılı bir şekilde icra eden sanatçıları olan Yavuz Konuk,  Zeynep Mercan, Alper Konuk, Pelin Taşkın, Ali Erhan Konuk’a çiçek takdimi ile sona erdi.



Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2017, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184