KÜBRA VE ATAHAN BİR ÖMÜR MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR

Kübra ve Atahan Bayraktepe sosyal tesislerinde düzenlenen muhteşem düğün cemiyeti ile dünya evine girdiler ve bir ömür mutluluğa yelken açtılar.

KÜBRA VE ATAHAN BİR ÖMÜR MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR


Hendek esnaflarından Tutkunlar Gıda Market Yönetim Kurulu Başkanı Osman ve Evşen Tutkun çiftinin oğulları Atahan, Osman ve Şengül Balcı çiftinin kızları Kübra ile dünya evine girdi.

Kübra ve Atahan’ın Bayraktepe sosyal tesislerinde düzenlenen düğün cemiyetine Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Siyasi parti temsilcileri, Meclis üyeleri, iş adamları, esnaflar, sevenleri ve yakınları katıldı.

Tutkun ve Balcı aileleri çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlerini sosyal tesisler girişinde karşılayarak hoş geldiniz dileklerini ilettiler.

Havaii fişek gösterileri altında salona gelen Kübra ve Atahan çifti dans etmelerinin ardından pasta kesimine geçtiler.

Genç çift Kübra ve Atahan pasta kesiminin ardından mutluluklarını sevenleri ve yakınları ile gönüllerince eğlenerek pekiştirdiler. Gecede Akçaabat Horon ekibi Karadeniz halk oyunları gösterileri sunarken, Karadeniz sanatçısı Meryem Akyüz sahne alarak birbirinden güzel eserler seslendirdi.

İkramların sunulduğu düğün cemiyetinde Tutkun ailesi misafirleri ile yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiler.









Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2017, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184