MİNE İLE ÖMER BİR ÖMÜR HAYATA YELKEN AÇTILAR

Mine ile Ömer ENG Garden Düğün salonunda düzenlenen muhteşem düğün ile bir ömür hayata yelken açtılar.

MİNE İLE ÖMER BİR ÖMÜR HAYATA YELKEN AÇTILAR


Hendek’te sevilen ailelerinden MHP Hendek eski İlçe Başkanlarından Erdoğan ve Zübeyde Gürbüz çiftinin oğulları MHP Hendek İlçe Sekreteri Ömer ile Veysel Fatma Karala çiftinin kızları Mine, ENG Garden düğün salonunda düzenlenen muhteşem düğün cemiyeti ile dünya evine girdiler.

ENG Garden Düğün salonunda Mine ve Ömer Gürbüz çiftinin düğün cemiyetine MHP İl Başkanı M. Levent Bülbül, İl Yönetimi, MHP Adapazarı İlçe Başkanı İsmail Küçük, Sapanca İlçe Başkanı Berat Taner, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Yönetimi, MHP Meclis Üyeleri, Sakarya İl Ülkü Ocakları Başkan Vekili Serdar Ulu, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, Yönetimi, MHP Eski İlçe Başkanları, İş adamları, Gürbüz ve Karala ailelerinin sevenleri ve yakınları katıldı.

Havaii fişek gösterilerinin ardından genç çift alkışlar arasında gecenin dansını gerçekleştirdiler.

Hendek Ülkü Ocakları eski Başkanlarından Kartal Türk Ülkücülük ve Ülkü Ocakları hakkında yaptığı konuşmanın ardından Hendek Ülkü Ocakları ve Ülkücüler adına Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk Mine ve Ömer çiftine Kuran-ı Kerim, Türk Bayrağı ve Hançer hediye etti.

Milliyetçilik duygularının pekiştiği gecede Mine ve Ömer Gürbüz çifti mutluluklarını sevenleri ve yakınları ile eğlenerek pekiştirdiler.

Gürbüz ve Karala aileleri çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.





Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2017, 20:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184