NURAY VE SÜLEYMAN EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTI

Öğretmen Nuray ile Polis memuru Süleyman nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attılar.

NURAY VE SÜLEYMAN EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTI


AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi Kamil ve Nesrin Çam’ın güzel kızları Yüksekova’da Öğretmenlik yapan Nuray ile (merhum) Mevlüt ve Saadet Demir’in Ankara’da Polis memuru olarak görev yapan oğlu Süleyman ENG Garden Düğün Salonunda düzenlenen cemiyetle nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attılar.

ENG Garden düğün salonunda düzenlenen cemiyete AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Yönetimi, Demir ve Çan ailelerinin yakınları ve sevenleri katıldı.

Evlilik yolunda ilk adımı atan Nuray ve Süleyman çiftinin Nişan yüzüklerini AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu hayırlı olması temennisi ile takarak çifte Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından Nuray ve Süleyman Çifti pasta kesimini gerçekleştirdiler.

Pasta kesiminin ardından Nuray ve Süleyman çifti mutluluklarını sevenleri ve yakınları ile keyifle zaman geçirerek pekiştirirken, Çan ve Demir aileleri de çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile yakından ilgilenerek ikramlarda bulundular.

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi Kamil Çan cemiyete katılarak çocuklarının mutluluğuna,ortak olan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2017, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184