Onur ve Melek Mutluluğa Yelken Açtılar

Amerika’da sözde Ermeni soykırımı gösterilerinde göstericilerin elinden Türk bayrağını alarak yere düşürmeyen Onur Nal dünyaevine girdi.

Onur ve Melek Mutluluğa Yelken Açtılar


Nal ailesinin oğulları Ermeni soykırımı gösterilerinde göstericilerin elinden Türk bayrağını alarak yere düşürmeyen Onur Nal, Mertkanlı ailesinin güzel kızları Melek ile ENG Garden’de düzenlenen cemiyet ile bir ömür mutluluğa evet dediler.

ENG Garden’de düzenlenen cemiyete MHP Grup Başkan vekili M. Levent Bülbül, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Yönetimi, MHP Meclis üyeleri, Amerika Ülkü Ocakları temsilcisi Adil Yiğitler, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, Yönetimi, her iki ailenin sevenleri ve yakınları katıldı.

MHP Grup Başkan vekili M. Levent Bülbül, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, bir ömür mutluluğa yelken açan Onur ve Melek çiftine mutluluklar diledi.

Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz dünyaevine giren Onur ve Melek çiftine mutluluklar dilerken Türk Bayrağına sarılı Kuran-ı Kerimi hediye etti.

Nal ve Mertkanlı aileleri çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Onur ve Melek çifti mutluluklarını sevenleri ve yakınları ile gönüllerince eğlenerek pekiştirdiler.


Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2019, 16:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
erdinç  ber ber güneşler diş
erdinç ber ber güneşler diş - 5 yıl Önce

hayirli olsun allah bir yasıtık ta kocatsın mutluluğunuz daim olsun amin

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184